MAINOS
Bongasin Viikinkiravintola Haraldin sivuilta hurjan tarjouksen, joka on voimassa koko lokakuun ajan maanantaista torstaihin asti. VINKKI! Nyt on riista-aika...
Tunnettu viinintekijä Nik Weis Saksan St. Urbans-Hofista saapuu Sue Ellenin Viinikellariin 29.8. kertomaan tuottamistaan Riesling-viineistä. Illan aikana nautitaan loistavien viinien sävyttämä neljän...
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun
Suomen Gastronomien Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2014 -tunnustuksen helsinkiläiselle luomu- ja lähiruokaa taiteilevalle ravintola Askille.
  Helsingin merelliseen Kamppiin avautunut uusi ravintola Bistro Gimis on kunnianosoitus Stadille ja erityisesti sen kaduille ja katukulttuuriin liittyville ilmiöille....
Helsingin Scandic Park -hotellin ravintola on avattu uudistuksen jälkeen. Famu & Bar on urbaani ravintola, jossa hellä ja lämmin huolenpito sekä välittäminen ovat käsin kosketeltavissa.