MAINOS
Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa komeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian laatuviinit.
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
POROVIIKOT 12.10.–23.12. Riistakausi on nyt parhaimmillaan. Ravintola Lasipalatsi tarjoaa suosittujen klassikkoannosten lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja silloin kun ne ovat parhaimmillaan...
Ravintola Murun sommelier Samuil Angelov toteuttaa monivuotisen viinillisen unelmansa, kun Murun viinibaari avataan osoitteeseen Lönnrotinkatu 14. Samassa osoitteessa nautittiin laadukkaista...
Ravintola Fishmarketin syyskauden teema on Chardonnay. Keittiöpäällikkö Janne Sainio on suunnitellut moni-ilmeisen ja vivahteikkaan rypäleen kunniaksi teemamenun