MAINOS
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Meksikolainen ruoka jyrää maailmalla. Mutta mitä se on? Ei ainakaan sitä rasvaista tex mex -mättöä, johon meksikolainen ruoka yleisesti...
Brunssi-ilmiö on levinnyt Helsingin hotelleihin. Yhä useamman hotellin aamiainen on venähtänyt kunnon brunssiksi.
Vanhaan punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu ravintolalegenda Sipuli on poikkeuksellisen monipuolinen ravintolakokonaisuus hulppeine juhlatiloineen. Fiinin historian fine dining -ravintola on päättänyt alkaa tarjota asiakkailleen rennompaa purtaistavaa. Ja Rouheita Klassikoita menullisen verran 3.2.-11.4.2015.
Pastis on murulaisten perustama sympaattinen pieni ravintola, joka tarjoilee isoveljeään Murua rouheampaa, maalaisranskalaista ruokaa.
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.