Kaksi ennakkoluulotonta kokeilua edustavaa ja uudenlaisin keinoin hävikin vähentämiseen kokeilevaa ravintolaa palkittiin Vuoden Keittiöteko -palkinnolla. Ekologisuuteen, lähiruoka-ajatteluun ja kestävään...
Clarion Hotel Helsinki avasi ovensa Jätkäsaaressa ja ensimmäiset päivät ovat olleet vauhdikkaita: Majoittujien ja kokousvieraiden lisäksi kaupunkilaiset ovat ottaneet...
Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen kotiovelle arkiruokien reseptit ja raaka-aineet. Pääkaupunkiseudulla yritys täydensi valikoimaansa Satama Bar & Bistron kanssa.
Ravintolan perheannoksia...
Lokakuussa Sointi Jazz Orchestra valtaa Musiikkitalon klubin lavan yhdessä Stina Koistisen kanssa.
Tapahtuma
Sointi Jazz Orchestra & Stina Koistinen
Päivä: to 22.10.2015
Aika:...
Keittiömestari Hans Välimäki on aloittanut tänä keväänä epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Kolme...
Helsingin Scandic Park -hotellin ravintola on avattu uudistuksen jälkeen. Famu & Bar on urbaani ravintola, jossa hellä ja lämmin huolenpito sekä välittäminen ovat käsin kosketeltavissa.