MAINOS

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Vuodesta 1998 lähtien Omistajana ja keittiömestarina Chez Dominique -ravintolassa toiminut Hans Välimäki on päättänyt asettaa ravintolansa tauolle 5.10.2013...
Savoyn suositut viinimenut jatkuvat tänä syksynä Rhône-teemalla. Helsinkiläinen ravintolalegenda tarjoaa lokakuussa vierailleen mahdollisuuden tutustua neljään eteläranskalaiseen huippuviiniin ja herkutella...
Olutta voidaan nauttia ainakin kolmella tavalla. Oivalsin asian Markus Maulavirralta, joka Syötävän hyvä olutkeittokirjan toinen kirjoittaja ja yksi Suomen kuuluisimmista kokeista ja oluen ystävistä.
Helsingin uutuusravintola Välimäki ammentaa syysmenussaan sesongin aarteita. Kuten kaikissa fine dining -ravintoloissa, täälläkin on syytä antautua keittiömestarin osaaviin käsiin.
OlutHuoneiden IPA-festivaalit tuovat jälleen olutravintoloihin harvinaisia ja poikkeuksellisen laadukkaita IPA-oluita oluenystävien nautittaviksi.
Maineikas Postres pitää ovensa ensimmäistä kesää auki. Se on muuntautunut herkulliseksi akvaviittiravintolaksi keittiömestari Samuli Wirgentiuksen ideoimana.