MAINOS
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Vuonna 2014 perustettu Pjazza Jazz Club täydensi Helsingin kehittyvää jazz-elämää Bulevardin tuntumassa. Entisen G18-ravintolan tiloihin Yrjönkadulla on saatu aikaiseksi...
Aivan Helsingin ydinkeskustassa Bulevardilla sijaitseva Klaus K on tuonut Suomeen modernin design-hotellin ja ajatuksen siitä, että hotellihuone voi olla kodin lailla yksilöllinen ja uniikki.
Etelä-Helsingin uusi ravintolatulokas Enso nojaa New Yorkin italialaiseen keittiöön ja laadukkaisiin raaka-aineisiin. Modernin ruokalistan takana häärii ravintola-alan kova kolmikko. Enson...
Tehtaankadulla sijaitseva, vähäeleisen tyylikkäästi sisustettu Il Bucatino on kolmen italialaisystävyksen perustama pikkuravintola. Tämän italialaisemmaksi ei ravintola enää voi muuttua, sillä paljon ravintolassa paikan päällä viihtyvien omistajien lisäksi myös kaikki kolme keittiömestaria ovat italialaisia, mikä on Suomessa harvinaista herkkua.