MAINOS
Rautatieasemalta lähtee reitilleen Suomen mielenkiintoisin oluenystävän kiertoajelu. Ulkopaikkakuntalainen saa siitä eniten irti suunnatessaan kohti laivaterminaaleja. SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu, koffinpunainen...
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Suuret Oluet – Pienet Panimot (SOPP), palaa alkuperäiselle paikalleen Helsingin Rautatientorille heinäkuun kahdelle viimeiselle viikolle. Etämyynnin toivossa eläneet pienpanimot tuovat...
Helsinki Beer Festivalin asettama raati on valinnut Vuoden olutravintolaksi 2016 Bryggeri Helsingin. Helsinki Beer Festivalin historian yhdestoistakerta Vuoden olutravintola palauttaa...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Helsingin olutravintoloista Tommyknocker Craft Beer Bar iskee pöytään aidon kaivosmiesten oluen. Lue lisää Olutravintolat: Amerikkalaiset käsityöläisoluet valloittivat Roban