MAINOS
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Suomen Olutseura ry:n perinteikäs OlutPOSTI-lehti saa uuden kustantajan, kun Suomen Olutseura perustaa kustannustoimintaan keskittyvän OlutPOSTI media Oy:n yhteistyössä helsinkiläisen...
Olutmestarin Vehnä saa maailmanensi-iltansa OlutHuoneiden hanoissa maaliskuussa. Olut on vaalea, saksalaistyylinen ja hedelmäisen raikas vehnäolut rapsakalla humaloinnilla.
Panimoravintola Bryggeri Helsinki vahvistaa tiimiään palkitulla olutosaajalla Helsingin sydämessä toimiva panimoravintola Bryggeri Helsinki vahvistaa osaamistaan. Monipuolinen olutammattilainen Mikko Salmi liittyy...
Bryggerissä nautitaan venäläisten pienpanimoiden oluista ja blineistä. Juomatalo Pikkulintu tuo naapurimaasta Bryggeriin kiinnostavan valikoiman kolmen eri valmistajan oluita ja...
OlutHuoneiden alkuvuoden 2014 pienpanimo-olut on kauniin punertava, miellyttävän maltainen ja mukavasti lämmittävä luomulager.