MAINOS
Olutta voidaan nauttia ainakin kolmella tavalla. Oivalsin asian Markus Maulavirralta, joka Syötävän hyvä olutkeittokirjan toinen kirjoittaja ja yksi Suomen kuuluisimmista kokeista ja oluen ystävistä.
Helsingin olutravintoloissa esittäytyy uutuusolut Ruotsista: vaalea, virkistävä, kuohuva ja aavistuksen mausteinen saison, joka on kerrassaan maittava janonsammuttaja kesähelteillä.
Metromatkan arvoisen ravintola Fat Lizardin kokit pääsivät ensimmäisen kerran palkintopallille pizzaleipureiden MM-kilpailussa pizzan kotimaassa. L’Italia in Una Pizza -kilpailun palkintosija...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Viimeiset puolitoista vuotta Helsingin Kaisaniemessä toiminut legendaarinen ravintola Black Door palasi vihdoin kotiin. Iso Roobertinkadulla aiemmin vuosia toiminut ravintola...
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!