MAINOS
Kosmoksella on sikäli poikkeuksellinen historia, että se on toiminut perheyrityksenä Helsingin Kalevankadulla jo vuodesta 1924 saakka. Kosmoslaiset listaavat ravintolan parhaiksi puoliksi muun muassa menneitä vuosikymmeniä huokuvan ilmapiirin ja iloisen taiteilijatunnelman, joka on tuonut ravintolalle monenlaisia asiakkaita.
Helsingin ydinkeskustassa toimiva Panimoravintola Bruuveri on avannut uudistetun ravintolansa. Uudistuksessa lanseeratun Social Brewing Labin eli ”labran” myötä Bruuverissa keskitytään...
Ravintola Tony's deli julkisti äskettäin kohu-uutisen. Ravintola laajenee ensi vuoden alussa vanhan taidegallerian paikalle. Syksyllä lokakuu taas on pyhitetty maukkaille pihveille. Pihviviikoilla tarjolla jokaiseen makuun herkullisen lihaisia annoksia valmistettuna eri raaka-aineista ja eri valmistusmenetelmin.
Helsingin olutravintolat Taivaanranta Grill & Craft Beer syntyi kahden arvostetun käsityöammattilaisen - keittiömestarin ja panimomestarin kohtaamisesta. Sen jälkeen Taivaanrannan keittiö ei...
Bryggerissä nautitaan venäläisten pienpanimoiden oluista ja blineistä. Juomatalo Pikkulintu tuo naapurimaasta Bryggeriin kiinnostavan valikoiman kolmen eri valmistajan oluita ja...
Tornion Panimo on tuonut markkinoille pils-tyyppisen täysmallasoluen, jonka reseptistä vastaa arvostettu tsekkiläinen panimomestari David Máša. Lappilaiseen puhtaaseen pohjaveteen tehdyssä Czech Style...