MAINOS
Helsingin tapasbaarit kutsuvat napostelemaan seurueen kesken tai pidemmänkin kaavan kautta ruokailemaan. Huippuviinit, käsityöläissiiderit ja -oluet ovat oleellinen osa kokemusta....
PÖYTÄVARAUS Ragu tarkoittaa pitkää haudutusta, ja teema näkyy listalla: erityisesti liharuoissa maistuvat intensiiviset ja pitkään haudutetut maut. Moderni italialainen...
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
Modernit illallisravintolat ovat aikaansa seuraavia ravintoloita, joita yhdistää moderni sisustus, huippuraaka-aineiden käyttö – monesti lähiruoan ja villiyrttien hyödyntäminen sekä...
Vaikka Nyhtökaura ja Härkis ovat tämän hetken haetuimpia raaka-aineita trendimittareiden mukaan, pihviravintoloilla on omat vankkumattomat kannattajansa. Uuden aallon pihviravintoloiksi...
Vaelsan keittiö yhdistää lähiruokaa ja klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella. moderni Italialainen ravintola 150 asiakaspaikkaa yksityisomisteinen huippuammattilaisia MENU LOUNAS PÖYTÄVARAUS SOITA: 010 583 8958...