Helsingin tapasbaarit kutsuvat napostelemaan seurueen kesken tai pidemmänkin kaavan kautta ruokailemaan. Huippuviinit, käsityöläissiiderit ja -oluet ovat oleellinen osa kokemusta. Ne sopivat erinomaisesti tapaksien kanssa...
Helsingissä voi lounastaa lähes joka paikassa ja uusia ravintoloita ilmestyy alituiseen. Kun etsii lounasajan ruokailuun enemmän elämystä, kannattaa suunnata niihin Helsingin huippuravintoloihin, jotka tarjoilevat...
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä luontevasti myös salin puolelle.
Lisää artikkeleissa
luomua...
Helsingistä löytyy muutama aidosti italialaista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa. Italialaisia huipputuotteita on näissä tarjolla, mutta myös rohkeasti skandinaavisiin huippuraaka-aineisiin ja italialaiseen ruokakulttuuriin tukeutuvaa ravintolaa. Italialaisuutta...