MAINOS
Paikan päällä leivottu leipä on luonteva tapa aloittaa illallinen Bulevardilla. Helsingin design-korttelin ytimeen avattu Ravintola Bröd Punavuori kutsuu skandinaavisin ruoan ystävät Indigo-hotellin uutuusravintolaan, joka haluaa samalla olla urbaani ja bistrohenkinen helsinkiläinen kortteliravintola.
10 päivää ja 10 yötä, 34 festivaaliravintolaa, yli 300 tapahtumaa ja taidenäyttelyä Art goes Kapakka puhaltaa henkeä Helsinkiin ja...
Kalaravintoloissa vietetään olutviikkoja 4.–17.4. Viikkojen teemana on tällä kertaa ”Pienpanimokierros maailmalla”. Kierroksen kohteina on panimoita Helsingistä (Hilpeä Hauki), Tampereelta (Janoinen...
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
Suuren suosion saavuttanut tapasteema palaa Ravintola Nuevoon. Tammi- ja helmikuussa tarjolla on päivittäin vaihtuva erikoisannos espanjalaisia herkkuja, joita voi nauttia pieneen tai suureen nälkään, kelloon katsomatta.
PÖYTÄVARAUS Ragu tarkoittaa pitkää haudutusta, ja teema näkyy listalla: erityisesti liharuoissa maistuvat intensiiviset ja pitkään haudutetut maut. Moderni italialainen...