MAINOS
Maineikas Postres pitää ovensa ensimmäistä kesää auki. Se on muuntautunut herkulliseksi akvaviittiravintolaksi keittiömestari Samuli Wirgentiuksen ideoimana.
Kun mureita lihakimpaleita savustetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä, päästään oikeaoppisen BBQ-kulinarismin poluille.
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Viinitapahtumistaan tunnettu Copas y Tapaksen ensimmäinen vuoden 2014 viini-ilta pidetään tiistaina 18.2.
Fabianinkadulla sijaitseva Copas y Tapas on Josper-puuhiiligrillissä kypsyvän laatulihan ja mainioiden viinien koti. Ja palvelun. Ensiluokkaisen palvelun.