MAINOS
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Ruoan ja viinin yhdistäminen - vaikeaa vai loogista? Tutustu ruoan ja viinin yhdistämiseen viiden tyyppi viinin kautta ja opi...
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
10 päivää ja 10 yötä, 34 festivaaliravintolaa, yli 300 tapahtumaa ja taidenäyttelyä Art goes Kapakka puhaltaa henkeä Helsinkiin ja...
Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola, Bronda, tuo uuden sykkeen Eteläesplanadille. Modernia brasserieruokaa tarjoava rento ja kaikille avoin ravintolakokonaisuus on vuoden 2014 kiinnostavimpia avauksia Helsingissä.
Kaikkien aikojen ensimmäistä Viron ravintolaviikkoa vietetään 12.–25. lokakuuta. Mukaan on valittu 21 huippuravintolaa. Ravintolat sijaitsevat ympäri Viroa, ja ne...