MAINOS
Copas y Tapas hemmottelee viinisuita maaliskuussa, kun ravintolassa järjestetään peräti kaksi viinintekijäillallista. Ensin illastetaan Remellurin viinitaiturin juomia nautiskellen. Kuukauden loppupuolella taas Parés Baltà esittäytyy ravintolan keittiön varta vasten viinien kumppaniksi luomien annosten säestyksellä.
"Työni on tullut tehdyksi", toteaa Hans Välimäki ja ilmoittaa lähtevänsä Palacesta lähes kahden vuoden työrupeaman jälkeen. Syynä lähtöön ovat...
Maineikas Postres pitää ovensa ensimmäistä kesää auki. Se on muuntautunut herkulliseksi akvaviittiravintolaksi keittiömestari Samuli Wirgentiuksen ideoimana.
Uudenvuoden aattoa Savoy-teatterissa juhlitaan jazzin, funkin, afrobeatin ja voodoo-rytmien tahtiin. Tammikuussa 2012 kolme suomalaista muusikkoa matkusti Beniniin, Länsi Afrikkaan...
OlutHuoneiden IPA-festivaalit tuovat jälleen olutravintoloihin harvinaisia ja poikkeuksellisen laadukkaita IPA-oluita oluenystävien nautittaviksi.
Presidentin Teatterisalissa vitsit eivät lopu kesken pikkujouluissa, kun Jussi Lampi, Puntti Valtonen ja Mikko Rantaniva sekä Jean S:n Timo Kärkkäinen nousevat estradille