MAINOS
Helsinki Beer Festival kerää jälleen alan ammattilaiset ja mallasjuomien ystävät Kaapelitehtaalla pidettävään oluttapahtumaan.
Kalaravintoloissa vietetään olutviikkoja 4.–17.4. Viikkojen teemana on tällä kertaa ”Pienpanimokierros maailmalla”. Kierroksen kohteina on panimoita Helsingistä (Hilpeä Hauki), Tampereelta (Janoinen...
Iso Robertinkadulle avattin 2.3.2015 Suomen ensimmäinen amerikkalaisiin pienpanimo-oluisiin keskittyvä ravintola, Tommyknocker Craft Beer Bar.
7 eri pienpanimoa, 16 vuotta keittelyä. Panimovelho Mikko Salmi valmistaa tällä hetkellä olutta säännöllisesti helsinkiläisessä Ravintolapanimo Teerenpelissä ja toimii toisinaan keikkakeittäjänä Maatilapanimo Hollolan Hirvessä. Kirjoittaa artikkeleita juoma- ja ruokalehtiin sekä kouluttaa niin ravintola-alan opiskelijoita kuin yritys- ja yksityisporukoitakin ympäri maata. Pitää kovasti oluesta, mutta nauttii rennosti viinistä.
Helsingin ydinkeskustassa toimiva Panimoravintola Bruuveri on avannut uudistetun ravintolansa. Uudistuksessa lanseeratun Social Brewing Labin eli ”labran” myötä Bruuverissa keskitytään...
Meneillään oleva pienpanimobuumi on tehnyt kotimaisten alan toimijoiden tuotteet tunnetuksi useille oluen ystäville. Tällä hetkellä pienpanimoiden määrä on noin...