MAINOS
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.
Omista pienpanimo-oluistaan ja viskeistään tunnettu Teerenpeli on persoonallinen pienpanimoalan toimija, jonka juuret ovat Lahdessa. Panimoalalla mainetta niittänyt ja hienon olutravintolakonseptin kehittänyt perheyritys astelee isosti Helsingin keskustassa.
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.
Pelkästään nautittavat lähiraaka-aineet eivä enää riitä lähruoasta ammentavassa Ravintola Nokassa. Ravintolan henkilökunnan uudet, lystikkäät työasut ovat TAUKO Designin käsialaa. Uudet työasut on valmistettu seinän takana ravintolan naapurissa sijaitsevassa studiossa.
HELSINGIN KESÄRAVINTOLAT: Lämmin auringonpaiste ja raikkaat merituulet saavat yrtit kukoistamaan Ravintola NJK:n puutarhassa.