MAINOS
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Kerää kaverit koolle, sillä Bryggeri Helsingin Bryggerin keikkakesän ohjelmistoa on taas raotettu.
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.
Sirpalesaaren saaristoravintola mereltä käsin nähtynä. Kuva: Panoramio.com, Raimo Mäkelä Kaivopuiston edustalla Sirpalesaaressa toimiva ravintola Saari on aloittanut jälleen sunnuntaibrunssit. Ravintola...
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.
Bryggeri Helsingin kesäterassilla soi heinäkuussa tasokkaiden trubaduurien ja duojen valloittaessa lavan Helsingin vanhassakaupungissa.