MAINOS
Innovatiivinen keittiökonkari Markus Rosenberg on hiljattain ottanut vetovastuun Hellan & Huoneen keittiöstä ravintoloitsija Arto Rastaan oikeana kokkipuukkokätenä. Uudelta listalta...
Ravintola Hella & Huone täyttää rapumertansa Kauppahallissa ja tuo pontevat saksiniekat keittiöönsä maistelumenuksi operoitaviksi. Viiden ruokalajin annoskimarasta löytyy niin...
Tiiliholvi juhlistaa rapukautta elokuun viimeisen viikonlopun iltoina ja tuo tarjolle saksiniekkoja menun yhteydessä varsin edukkaasti. Rapuja voi ostaa lisäherkuksi...
Keittiömestari Hans Välimäki on aloittanut tänä keväänä epäsäännöllisen säännölliset illalliset, joiden teemat vaihtelevat sesongin, mieltymysten ja fiilisten mukaan. Kolme...
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Kesätauon jälkeen avannut Hella & Huone on yhdistelmä klassisuutta, leikkisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Jatkossa kolmena päivänä auki oleva klassikkoravintola koukkaa uuteen...
Tällä viikolla Masuuni täyttää tarjolle sekä alku- että jälkiruokapöydän.
Melkein kaikki fine dining -ruokailukokemuksia tarjoilevat ravintolat ovat juhannuksena suljettuja. Dabbal Kitchen & Bar tarjoilee kuitenkin juhannuksenakin pohjoisen ainutlaatuisten...
Kuluva vuosi on Hotelli Ilveksen juhlavuosi. Myös Masuuni osallistuu 30-vuotisjuhlakarkelointiin järjestämällä ainutlaatuisen illallisen, jolla rokkaavat ja kokkaavat kaikki köökissä keitelleet...
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.
Sorsapuiston laidalla sijaitseva Hella & Huone aloittaa 5.6. linjakkaan lounaan tarjoamisen. Kolmen ruokalajin annoskokonaisuus soveltuu mainiosti vaikkapa liikelounaaksi tai...
Masuunissa kokataan Original Sokos Hotel Ilveksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koko vuoden ajan erikoismenuja, joille on valittu hotellin vanhojen ruokalistojen helmiä...