MAINOS
Original Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuunin vuoden toinen ruokalista vaihtuu 31.3.2014.
Sorsapuiston laidalla sijaitseva Hella & Huone aloittaa 5.6. linjakkaan lounaan tarjoamisen. Kolmen ruokalajin annoskokonaisuus soveltuu mainiosti vaikkapa liikelounaaksi tai...
Masuuniin metsästettiin uutta keittiöpäällikköä pitkään. Lopulta maineikkaan ravintolan keittiömestarin tahtipuikkoon tarttui uusi ja myös uutta keittiöfilosofiaa viljelevä mies. Kaikessa...
Melkein kaikki fine dining -ruokailukokemuksia tarjoilevat ravintolat ovat juhannuksena suljettuja. Dabbal Kitchen & Bar tarjoilee kuitenkin juhannuksenakin pohjoisen ainutlaatuisten...
Tiiliholvi juhlistaa rapukautta elokuun viimeisen viikonlopun iltoina ja tuo tarjolle saksiniekkoja menun yhteydessä varsin edukkaasti. Rapuja voi ostaa lisäherkuksi...
Innovatiivinen keittiökonkari Markus Rosenberg on hiljattain ottanut vetovastuun Hellan & Huoneen keittiöstä ravintoloitsija Arto Rastaan oikeana kokkipuukkokätenä. Uudelta listalta...
Kesätauon jälkeen avannut Hella & Huone on yhdistelmä klassisuutta, leikkisyyttä ja yllätyksellisyyttä. Jatkossa kolmena päivänä auki oleva klassikkoravintola koukkaa uuteen...
Yksi mies, kolme keittiötä, makujen suuria sinfonioita. Jarmo Kajander heiluttaa Masuunin keittiön tahtipuikkoa, mutta toimii myös Amarillon, Pub Ukko...
Masuuni tuli tunnetuksi kyytön hyödyntämisestä jo keittiömestari ja lähiruokapioneeri Heikki Ahopellon aikoina. Pentti Ukkosen kasvattama kyyttövasikka onkin tullut vuosien mittaan tutuksi monille ravintolan asiakkaille.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Ravintola Hella & Huone täyttää rapumertansa Kauppahallissa ja tuo pontevat saksiniekat keittiöönsä maistelumenuksi operoitaviksi. Viiden ruokalajin annoskimarasta löytyy niin...
Masuuni kattaa pop up -hengessä Original Sokos Hotel Villan pöydät 25.–27.3. klo 18-22.