Espanjalaisvaikutteisena kanaravintolana tunnetuksi tullut Los Pollos muutti uusiin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Perjantaina 12.5. avautuneeseen värikylläiseen ravintolaan on valmistunut myös baari.
Avajaisviikonloppuna tarjolla oli ensin Los Pollos -klassikkoannoksia. Tällä viikolla ravintolan konsepti laajenee sen jälkeen asteittain illallisravintolaksi ja uusi á la carte julkaistaan tiistaina 16.5.2023.
– Tiistaina 16.5. julkaisemme uuden á la carte -listan ja silloin pöytävarauksiakin voi jo tehdä online, kertoo ravintoloitsija Toni Leskinen.
Pöytävaraukset Online Los Pollos
Los Pollos pyrähti keväällä Koskikeskuksen alakerrasta Aleksanterinkadun katutasoon, johon on rakennettu noin 300-neliöinen ravintolatila. Aikaisemmin paikalla toimi Kumma Junkbar & Lounge ja sen alakerrassa yökerho Doris.
Ravintolan uuden konseptin mukainen à la carte -lista julkistetaan vasta avaamista seuraavalla viikolla, mutta ravintolan suositun grillikanan ja muiden klassikoiden kerrotaan pysyvän listalla. Uudessa illallisravintolassa tarjoillaan liha- ja kasvisannoksia, joiden valmistamisessa hyödynnetään Josper-puuhiiliuunia.
Pöytävarausjärjestelmä on jo avoinna kotisivulla www.pollos.fi ja
ensimmäisiä varauksia voi tehdä online tiistaista 16.5. alkaen, joka on myös uuden á la carte -listan julkaisupäivä.Uusi Los Pollos -ravintola grillaa pian Josperilla ja tarjoilee illallista, drinkkejä
Pöytävaraukset Online Los Pollos