Kanaravintolana ja espanjalaisvaikutteilla itsensä tunnetuksi tehnyt Los Pollos muuttaa piakkoin uusiin, mittavan kokoisiin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 20. Samalla ravintola laajentaa konseptiaan illallisravintolaksi, jossa on myös viihtyisä baari.

Los Pollos pyrähtää keväällä Koskikeskuksen alakerrasta Aleksanterinkadun katutasoon, jossa on rakenteilla noin 300-neliöinen ravintolatila. Aikaisemmin paikalla toimi Kumma Junkbar & Lounge ja alakerrassa yökerho Doris.

– Tavoitteena on avata uusi ravintola maaliskuun alkupuolella, kertoo Los Pollosin yrittäjäpariskunta Toni Leskinen ja Jenni Kilponen.

Grillauksen pioneereihin Tampereella lukeutuvan Toni Leskisen Los Pollos käyttää lihojen ja kasvisten kypsentämiseen avotuligrilliä. Uuteen ravintolaan tulee lisäksi Josper-puuhiiliuuni. Kuva: Kohokohdat.fi

Muuton myötä myös ravintolan konsepti muuttuu. Ravintolan suosittu grillikana ja muut klassikot pysyvät listalla, mutta uudessa illallisravintolassa tarjoillaan liha- ja kasvisannoksia, joiden valmistamisessa hyödynnetään Josper-puuhiiliuunia.

Vuosia Saludissa työskennellyt Leskinen onkin Josper-puuhiiliuunin käytössä pioneeri. Leskinen toi Saludin perustajan Hannu Wissin kanssa aikanaan Suomeen maan ensimmäisen Josper-puuhiiliuunin.

Leskinen tunnetaan kiinnostuksestaan espanjalaiseen ruokaan, mutta jatkossa vaikutteita otetaan myös mm. Italiasta. Myös aasialaisia grillilihaa sisältäviä ruokia tullaan näkemään listalla.

Uuden liiketilan yläkertaan tulee keittiö, noin sadan asiakaspaikan ravintolasali sekä baari.
Kesäaikaan Aleksanterinkadun puoleiset suuret lasiovet voidaan avata, jolloin baarin puoli muuntautuu terassiksi.

Uusi liiketila mahdollistaa myös asiakkaiden toivoman aukioloaikojen laajentamisen.

– Meille voi tulla syömään lasten kanssa, illalliselle pitkän kaavan mukaan tai baariin drinkeille, pikkusuolaiselle ja iltaa viettämään, ravintoloitsijat kuvailevat.

Los Pollos toimii Koskikeskuksessa uuden ravintolatilan avaamiseen saakka.

Kuva: Kohokohdat.fi