Sunnuntaibrunssi katetaan Tammerin ihastuttavaan juhlasaliin.
Itsnäisyyspäivän brunssi katetaan Tammerin ihastuttavassa juhlasalissa nautittavaksi.

Itsenäisyyspäivä Tampereella

Solo Sokos Hotel Tammerin itsenäisyyspäivän ylellisellä brunssilla korostuvat kotimaisuus ja laadukkaat raaka-aineet.

Brunssin runsas juhlabuffet sisältää muun muassa lohta hyytelössä, savustettua siikaa, riimisuolattua häränkieltä, hyytelöporsasta, vasikanpaistia ja Mouhijärven juustoja puolukka-tervahillokkeen kera. Jälkiruokana nautitaan esimerkiksi omenaa Méringues ja suklaa-rommitryffeleitä. Brunssi tarjoillaan Tammerin juhlasalissa lauantaina 6.12. klo 12–14.

Tammerin syysbrunssikauden huipennus juhlistaa sekä maamme itsenäisyyttä että syksyllä 85 vuotta täyttänyttä hotellia. Tammerin juhlavuoden kunniaksi brunssi on hotellin keittiön nykyaikainen näkemys vuoden 1939 ruokalistan herkuista. Brunssin ruokalistan kirjoitusasu ja gastronominen järjestys ovat suoraan hotellin vuoden 1939 ruokalistalta, jolla komeili jopa 264 ruokalajia.

Itsenäisyyspäivän brunssi päättää Tammerin syksyn brunssikauden.

Itsenäisyyspäivän brunssi sisältäen lasillisen Nicolas Feuillatte -samppanjaa 50 €/hlö.

Menu kokonaisuudessaan:

https://www.facebook.com/events/1492262787719509/

Ravintolan kotisivut:

http://www.ravintolatammer.com