Sorsapuiston kupeessa kokkaava Hella ja Huone tarjoilee elokuun alkupuolelle asti lyhyempää maistelumenua, joka on viiden ruokalajin raikas Kesämenu. Siinä hyödynnetään mahdollisimman paljon sesongin raaka-aineita sekä upeita luonnon antimia.
Menua voi halutessaan laajentaa 6 tai 7 ruokalajin mittaiseksi tilaamalla lisäannokseksi haluamansa määrän tuoreita ostereita tai ilmakuivattua mangalitza-possun kinkkua.
Hella ja Huoneen Kesämenu 2019
Hella ja Huoneen Kesämenu 2019
Päivän keitto
***
Uutta perunaa, fermentoitua härkäpapua ja villiyrttejä
***
Ahventa, herneitä ja mallasta
***
Vuohenjuustomoussea ja omenaa
***
Sahtiposset ja raparperia
65 € / hlö
(suositusjuomat menulle 50 € / hlö)+ Sinisimpukoita ja basilikaa valkoviinissä 5 € / annos
+ Ilmakuivattu mangalitza-possun kinkku 2,50€ / 10 g