Ravintola Hella ja Huone ja Herkkujuustola järjestävät yhteistyössä ainutlaatuisen tapahtuman, jossa Hella ja Huoneen viimeistelty fine dining -elämys toteutetaan keskellä Pirkanmaan kaunista maaseutua. Tapahtumapaikkana toimii Mouhijärvellä sijaitseva, Herkkujuustolan Peter Dörigin omistuksessa oleva Salotalon 200-vuotias maatilamiljöö.
Ajatus tapahtuman järjestämiseen on lähtenyt ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken ja Herkkujuustolan pitkään jatkuneesta, hyvästä ja tiiviistä yhteistyöstä, jonka tiimoilta on aiemmin järjestetty mm. juusto- ja viini-illallinen Hella ja Huoneessa.
Inspiraatiota tapahtuman menuun ammennetaan vahvasti suomalaisesta perinneruuasta, ja raaka-aineet hankitaan paikallisilta pientiloilta ja -toimittajilta sekä ympäröivästä luonnosta. Luonnollisesti näkyvä roolinsa menussa on myös Herkkujuustolan rakastetuilla juustoilla.
Elämys viimeistellään eurooppalaisilla huippuviineillä, sekä kotimaisen juomatuotannon parhaimmistolla.
Tapahtuma järjestetään pop-upina juhannusviikolla. Hinta sisältää pitkän menun juomineen.
Menu
Saapuminen Salotalolle
Samppanjaa ja sormisyötäviä
Leipä
Leivinuunissa paistettua hapanjuurileipää ja kirnuvoita
Liemi
Kanaconsommé
Piha
Salaatti uuden sadon perunoista ja villiyrteistä
Järvi
Savustettua ahventa
Metsä
Piiras alkukesän sienistä ja kaniinia
Särä
Lallin lammasta ja juureksia valmistettuna tuhatvuotista perinnettä kunnioittaen
Tarjoillaan puulankulta ohrarieskan kanssa
Hilma & Vilho
Tarinoita Salotalolta
Suvi
Vispipuuroa ja tuoretta mansikkaa
Sumppi
Kahvi & avec
Menu ja juomat 250 € / henkilö
Tampereen keskustasta järjestetään kuljetus Salotalolle ja takaisin sitä tarvitseville.
Paikkoja tapahtumaan on tarjolla 16 kpl / tapahtumapäivä.
Lisätietoa tapahtumasta tullaan julkaisemaan Hella ja Huoneen kotisivuilla sekä somekanavissa.
Liput tulevat myyntiin Saarikoski-ravintoloiden lahjakorttikauppaan viikolla 15.
Hella ja Huone on Tampereen keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitseva fine dining -ravintola, jolla on pitkä ja maineikas historia Tampereen ravintolakartalla.
Ravintolaa on vuodesta 2018 luotsannut keittiömestari Ilmari Saarikoski, jonka Saarikoski-ravintoloihin kuuluvat myös italialainen ravintola Piemonte, lounas- ja tilausravintola Koski, Saarikoski-catering, sekä vappuna avautuva Riihi BBQ.
Herkkujuustola on Sveitsiläislähtöisen Peter Dörigin 2000-luvun alussa perustama, Häijäässä toimiva juustola, jonka käsityönä sveitsiläisiä juustonvalmistusperinteitä vaalien valmistetut tuotteet ovat jo pitkään näkyneet monien Suomen huippuravintoloiden listoilla.
Info
Liput ovat myynnissä Saarikoski-ravintoloiden lahjakorttikaupassa. Lippu toimitetaan pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lahjakorttinumero toimii lipun tunnisteena.
Jokaista tapahtumapäivää kohden on myynnissä 16 lippua. Liput on nimetty tapahtuman viikonpäivien mukaan.
Tapahtuma sijoittuu juhannusviikolle, keskiviikosta lauantaihin 21.-24.6.2023.
Tapahtuma alkaa jokaisena tapahtumapäivänä klo 16.00 Salotalolla, Mouhijärvellä.
Järjestämme ilmaisen bussikuljetuksen Tampereen keskustasta tapahtumapaikalle.
Kuljetus lähtee Tampereen keskustasta klo 15.00.
Omalla autokyydillä saapuminen on myös mahdollista.Ilmainen bussikuljetus pysähtyy tarvittessa Häijäässä, Herkkujuustolalla poimimaan ja jättämään osallistujia. Juustolan pihaan voi siis saapua omalla autolla. Tästä matkaa Salotalolle on vielä noin 15 minuuttia.
Yksityiskohdista kuljetukseen, ja omalla kyydillä paikalle saapumiseen liittyen lähetämme tarkempaa tietoa lipun ostaneille sähköpostitse.
Tapahtuman kesto on n. 6 tuntia
Kuljetus takaisin Tampereen keskustaan lähtee n. klo 22.00.Tapahtumapaikka ei ole esteetön.
Tapahtumapaikalla on asiakkaiden käytössä vedetön käymälä.Varausehdot
Yksi ostettu lippu varaa yhden paikan elämykselliseen illalliseen lippuun merkittynä tapahtumapäivänä.
Ostettu lippu on sitova ilmoittautuminen tapahtumaan lippuun merkittynä tapahtumapäivänä.
Lipuilla ei ole peruutusoikeutta.Jokaiselle tapahtumapäivälle on ostettavissa 16 lippua.
Mikäli jonkin tapahtumapäivän osallistujamäärä ei ole 14 vuorokautta ennen tapahtumapäivää 10 tai enemmän, tapahtumaa ei välttämättä kyseisenä päivänä toteuteta.
Tässä tapauksessa osallistujat siirretään mahdollisuuksien mukaan toiselle tapahtumapäivälle, tai lipun hinta hyvitetään kokonaisuudessaan asiakkaalle.Lipun hinta sisältää kaiken alusta loppuun. Pitkän menun ja viinimenun, sekä muut juomat ja virvokkeet.
Lisäostojen tekeminen paikan päällä Salotalolla ei ole mahdollista.Tapahtuman luonteen vuoksi ruoka-aineallergioiden tai erityisruokavalioiden huomioiminen menussa
ei ole mahdollista. Menusta ei ole saatavilla kasvisversioita.
Pidätämme oikeuden muutoksiin menussa.
Tapahtumat > Elämykset & huvit
Hella ja Huone Salotalo-pop-up yhdessä Herkkujuustolan kanssa
ke 21.6. – la 24.6.
16:00
Hintaluokka: Menu ja juomat 250 € / henkilö Lahjakorttikauppa: Hella ja Huone
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Hella & Huone Aleksanterinkatu 31 Tampere Hotellit läheisyydessä |