LOPPUUNMYYTY! Tiedustele seuraavia esityksiä Hopealinjoilta.

Perjantaina 28.8. pääsee kokemaan murhamysteerielämyksen Viikinsaaressa, kun Hopealinjat ja Elämystoimisto Tuoni Studiot lyövät hynttyyt yhteen Ravintola Viikinsaaressa.

Von Moorhausin aatelissuvun mailla Viikinsaaressa huhutaan tapahtuvan outoja. Mystiikalla, kannibalismilla ja haudanryöstäjllä herkutteleva lehtiuutinen kylvää pelkoa paikallisten keskuudessa ja virkavallan puuttumista asiaan vaaditaan koko yhteisön voimin.​

Paikalle lähetetäänkin erikoisten tapausten asiantuntija, eksentrinen etsivä Spöklund. Viikinsaaressa huhut osoittautuvat tosiksi, kun aatelissuvun hautausmaan kryptasta löytyy tulipalon jäljiltä ihmisen jäänteet sekä viitteitä salatieteiden harjoittamisesta.​

Viikinsaaren kartanon väki esittää tietämätöntä, mutta kokenut vainukoira Spöklund haistaa totuuden; kyseessä on kylmäverinen murha.​

Jokaisella vieraalla on mahdollisuus kuulustella Viikinsaaren kartanon hovimestaria, koetella päättelykykyään Spöklundia vastaan ja selvittää mitä von Moorhausit salaavat.

Ravintola Viikinsaareen saavutaan laivarannasta kolmea polkua pitkin, Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Paikalle voi tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla, eikä juonesta tarvitse lähtökohtaisesti tietää yhtään mitään.

Ohjelma etenee näytöksittäin pitäen aina tauot ruokailun aikana. Illan päätteeksi vieraat esittävät omat teoriansa tapahtumista ja parhaiten onnistunut ryhmä tullaan palkitsemaan.

– Kaikki selviää kyllä kun ilta etenee, ja aina voi haastaa itsensä ratkaisemaan mysteerin jo ennen kuin loppuratkaisu paljastetaan. Teeman mukaan pukeutuminen on meidän tilaisuuksissamme aina enemmän kuin sallittua, mutta ei missän nimessä pakollista, kertoo Miika Saari Elämystoimisto Tuoni Studioilta.

ILLALLISMENU

​Kuohkeaa parsakeittoa & kylmäsavulohta​

***​
Haudutettua ylikypsää nautaa​
Perunapyree, kukkakaalia & korvasientä​

***​
Ravintola Viikinsaaren  120 v –leivos​
Kahvi / tee

 

Tapahtuma


Murhamysteeri illallinen Ravintola Viikinsaaressa

 pe 28.8.
 18:00 – 23:00
 Hintaluokka: Hinta 79 € / hlö (sis. risteily, ohjelma, illallinen) 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


 

Ravintola Viikinsaareen saavutaan laivarannasta kolmea polkua pitkin, Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Ravintola Viikinsaari
Lähtösatama: Laukontori , Tampere
 Hotellit läheisyydessä