Perjantaina 1.11. pääsee kokemaan murhamysteerielämyksen Pyhäjärven tummilla vesillä, kun Hopealinjat ja Elämystoimisto Tuoni Studiot lyövät hynttyyt yhteen m/s Silver Sky:n lipuessa laineilla.

Verisellä alkushotilla alkavassa risteilyssä yhdistyvät järvimaisemat, maittavat tarjoilut sekä harmaita aivosoluja kutkuttava murhamysteeri.

Paikalle voi tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla, eikä juonesta tarvitse lähtökohtaisesti tietää yhtään mitään. Murhamysteerin tapahtumapaikkana sysimusta Pyhäjärvi tekee tapahtumasta entistä hyytävämmän.

Ohjelma etenee näytöksittäin pitäen aina tauot ruokailun aikana. Illan päätteeksi vieraat esittävät omat teoriansa tapahtumista ja parhaiten onnistunut ryhmä tullaan palkitsemaan.

– Kaikki selviää kyllä kun ilta etenee, ja aina voi haastaa itsensä ratkaisemaan mysteerin jo ennen kuin loppuratkaisu paljastetaan. Teeman mukaan pukeutuminen on meidän tilaisuuksissamme aina enemmän kuin sallittua, mutta ei missän nimessä pakollista, kertoo Miika Saari Elämystoimisto Tuoni Studioilta.

– 10-vuotisen Murhamysteeri-taipaleen kunniaksi me lähdimme valloittamaan Suomea julkisten murhien kanssa. Ja mikä olisi kotikentällä parempaa kuin kiertää Tampereen vesistöä ratkaisten samalla murhia! Hopealinjojen kanssa aiemmin vedetyt tilaisuudet herättivät mahtavasti ihmisiä liikkeelle, joten päätimme yhdessä Halloweenin kunniaksi laittaa laineille modernin kummitustarinamme Verinen vieras. Kyseinen tarina tarjoaa juuri sopivasti kylmiä väreitä ja ratkaistavaa pimenevään syysiltaan.

MENU

Verinen Alkushotti
Paahdettua Kurpitsaa, Minttufetaa Ja Pistaasia
Sienisalaattia
Mausteista Couscousia Ja Rapeaa Lehtikaalia
Isoäidin Salaattia Savukalalla Höystettynä
Syksyn Vihannessatoa Pikkelöitynä
Kuusenkerkällä Maustettua Puolukkaa

Paahdettua Lohta & Voikastiketta
Lihapyöryköitä Mausteisessa Paprikakastikkeessa
Tilliperunaa

Rocky Road -Kakkua Talon Tapaan
Kahvi / Tee

 

Tapahtuma


Halloween Special: Verinen vieras -murhamysteeri Pyhäjärvellä

 pe 1.11.
 19:00 – 22:00
 Hintaluokka: Hinta 74 € / hlö (sis. risteily, ohjelma, illallinen) 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


m/s Silver Sky

m/s Silver Sky
 Laukontori
Tampere

 Hotellit läheisyydessä