MAINOS
Tamperelaissyntyinen Suomen ykköskeittiömestari Hans Välimäki paljasti Pirkanmaan Yrittäjä -lehden haastattelussa tamperelaiset lempiravintolansa.
Hotelli Cumuluksen ravintola on kokenut melkoisen muodonmuutoksen tyylikkään lihaisaksi Grillssoniksi, joka pistää pöytään pihvin poikineen.
Suomen suurin gourmetruoka- ja viinifestivaali rokkaa ja kokkaa jälleen! 13.–16. kesäkuuta Helsingin Kansalaispuiston valtaavat patoineen, kattiloineen ja keittiömestareineen 12 huippuravintolaa.
Food is Art -yhdistyksen järjestämä herkkurastisuunnistus Kauppahallissa oli jälleen herkkua kielelle ja mielelle.
Food is Art ry. tempaisee jälleen Kauppahallissa! Tällä kertaa FIA-ravintolat keskittyvät makeaan elämään ja suloisiin jälkihyviin. 24.-25.5. Kauppahallin käytävillä pääsee siis suunnistamaan tuttuun tapaan herkkujen perässä, tällä kertaa erilaisten jälkiruokien.
Aleksis Kiven kadulle Berthan poikien uusi jälkeläinen Ravinteli Huber. Omistajat Mika Roito ja ja Pekka Salmela luonnehtivat Huberia uniikiksi omantiensä biffiravinteliksi.
Tampereen Teatterin tulevan syksyn timantti on kansainvälisin voimin valmistuva Les Misérables -suurmusikaali. Muita ohjelmiston helmiä ovat yhteistyössä Teatteri 2.0:n kanssa...
Särkänniemen Koiramäkeen voi Särkänniemen lippu-uudistuksen myötä tutustua myös yksittäisenä kohteena ilman erillistä sisäänpääsyä alueelle.
Olutravintola Konttori täräytti maltaiset makuhermonsa yhteen Panimo Hiiden oivallisen oluenkeittelytaidon kera. Syntyi Snurra, Anglo-American IPA, jossa vanha ja uusi...
Kajo on tarjonnut syksyn mittaan Joint by Jointin dry aged -possunniskaa. Kyseessä on minimissään viisi viikkoa raakakypsytetty possunniska Paijan...
Tamperelainen Huurre Catering on erilaisiin yritys- ja musiikkitapahtumiin erikoistunut, kokenut catering-tiimi. Huurteen porukka onkin operoinut ruokapalveluita esimerkiksi monilla kovilla...
Pub Armona aiemmin tunnetun musiikkibaari Armonkallion asuinalueella lopetti kesän jälkeen ja uusi Armo pudotti nimestään pubin pois ja avasi...