MAINOS
Johdatus viinien maailmaan tarjoaa Sasorissa hyvän käsityksen maailman yleisimmistä viinityleistä, rypälelajikkeista ja niille tyypillisistä viinialueista. Lisäksi tutustut myös viinien valmistusmenetelmiin ja ammattilaisten...
Päivitetty 22.5.2018 Hallituskadulle Aamulehden vanhaan painotaloon avataan kesällä Winebridge-viinibistro. Ravintoloitsijatiiminä toimii viiniasiantuntija Timo Jokinen kokkivaimonsa Panneen kanssa. Sekä saliin että...
Ravintola C:n vieraaksi saapuu tällä kertaa viinintekijä Sveitsistä. Maineikkaan ja mielenkiintoisen Domaine Chevaliers:n viinitilalta C:hen saapuu Patrick Z´Brun. Keittiömestari Ilkka Isotalo tiimeineen on...
Tampereen Viinitukku ja Lapland Hotel Tampere operoivat jo toista kertaa mittavan viinitapahtuman, joka yhdistää yli 20:n viinitalon kaikille avoimen, tyystin...
Libanonin vanhimman viinitilan Château Ksaran viinit esittäytyvät viinillisessä illassa ravintola Winebridgessa tiistaina 14.8.2018. Enologi Elie Maamari on paikalla kertomassa Ksaran tarinaa ja...
Ravintola Näsinneula kattaa korkeuksiinsa Espanjan maut niin viineinä kuin ruokinakin juuri parhaimpaan pikkujouluaikaan. Nyt on lisäksi ainutlaatuinen tilaisuus nauttia rento espanjalainen viini-illallinen yhdessä Espanjan viinihuippuihin lukeutuvan Bodegas Emilio Moron omistajan, José Moron, seurassa. Emilio Moro -viinimenu on tarjolla viiden viikon ajan 3.11.-7.12., mutta José on paikalla viinintekijäillallisella ainoastaan 15.11.
Sasor on todellinen viininystävien koti ja siemailujen suuntima. Tänä keväänä maistelutilaisuuksia on jälleen moneen makuun, mielitekoon ja mielenkiinnon kohteeseen. Ke 13.2....
Viinibistro Winebridge saa vieraakseen melkoista mainetta niittäneen keittiömestari Ádám Ványikin suoraan Budapestista. Sommelier-vieraaksi taas saapuu Petzold Attila yhdessä kera monitoimimies...
Winebridgessa järjestetään keskiviikkona 30.1. chileläisten Cono Sur -viinien tasting-tilaisuus, johon on vapaa pääsy. – Nyt on erinomainen tilaisuus kuulla Chilen yhden...
Pyytä on nyt pivossa aivan kirjaimellisesti, sillä Papinkadulla pesäpuunsa oksat sekä ukset avannut Pikkuravintola Pyy tarjoilee kyseisen nimistä annosta. Kastikkeena...
Pikkujoulut on loitokasta aloittaa samppanjalla! Santé on linjakas ja säihkyvä kohtaamispaikka ennen yhteistä ravintolaruokailua tai toisaalta illallisen jälkeinen paikka piipahtaa...
Samppanjabaari Santé houkuttaa piipahtamaan tiistaista perjantaihin klo 16-18 after work -juustoille – ja lasilliselle punaista tai kuplivaa. Arki-iltapäiväänsä voi sulostuttaa...