Välimeren makumaisemat Aleksanterinkadulle tuova Arto Rastaan Dining 26 kaataa viini-illallisella laseihin laatuviinejä Mallorcalta.

Torstaina 16.5. ravintolassa on paikan päällä viineistä ja tilasta kertomassa Gelabertin viinejä maahantuovan Peraco Oy:n edustaja. Illan menu sisältää talon tapaan jaettavia välimerellisiä annoksia ja neljä lasillista annoksille sovitettuja Gelabertin viinejä.

”Vins Miquel Gelabert perusti nimeään kantavan tilan vuonna 1985 tarkoituksenaan tutkia ja kehittää alueen viinien tuotantoa. Kulmakivinä tälle oli alkuperäislajikkeiden kasvatus ja perinteisten sekä modernien valmistustapojen hyödyntäminen. Gelabert omistaa n. 9ha maata, tarhoja on 10, jotka sijaitsevat eri puolilla itäistä Mallorcaa. Kaikkiaan palstoilla kasvatetaan yli 30 eri lajiketta. Osa lajikkeista on vain tutkimuskäyttöön, mutta viinejä tehdään 22 eri pullotetta, yhteensä tuotanto on n. 30 000 pulloa vuodessa. Tänä päivänä Gelabertia pidetään yhtenä Mallorcan parhaista viinintuottajista ja tilan viinit ovatkin saaneet yli 100 erilaista tunnustusta ja palkintoa ympäri maailmaa.”

Kuvaaja Laura Vanzo, Visit Tampere

 

Tapahtuma


Dining 26: Gelabertin viini-illallinen 65€

 to 16.5.
 18:00
 Hintaluokka: 65  TableOnline.fi
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Dining 26

Dining 26
 Aleksanterinkatu 26
Tampere

 Hotellit läheisyydessä