Hämeenkadulle, Bertel Strömmerin suunnittelemaan komeaan Tuulensuun taloon avataan kokeneissa käsissä linjakas ja laadukas hyvän palvelun seurusteluravintola, joka tulee tarjoamaan vierailleen viihdykettä sekä tyylikkäät puitteet säkenöivälle seurustelulle.
Mylläreissä vietetään parhaillaan riistaviikkoja. Tarjolla on metsäisiä makuja villisiasta hirveen, hirvestä poroon ja sorsasta jänikseen. Annokset vaihtelevat vähän sen mukaan, millaisia eriä mielenkiintoisia raaka-aineita ravintolaan löytyykään.
Lapland Hotel toi pohjoisen maut Tampereelle aitoine lappilaisine raaka-aineineen. Nyt Lapin makuja on valikoimassa myös oluen muodossa. Rovaniemeläiseltä Lapin...
Tamperradan mittavaksi makukarkeloksi kasvanut pintxo-kilpailu pärähtää käyntiin jo neljättä kertaa. Mukana on viime vuoden 20 ravintolan sijaan nyt jo komeat...
Lillan Hotel & Kökin Puutarhajuhlat saavat jatkoa pimenevissä syysilloissa, kun pikkujoulusesonkiin startataan torstaina 9.11. Esa Elorannan seurassa.
Viinikan idyllisen puutarhakaupunginosan...
Ravintoloitsija-keittiömestari Arto Rastas on laajentanut vihdoin toimintaansa elämyksellisiin catering-palveluihin Pirkanmaalla. Konsepti on jotain aivan uutta perinteiseen pitopalveluun verrattuna.
Arto Rastaan ravintolaperhe...
UkkoMetso ja Pub Kahdet kasvot viettävät yhteistyössä pienpanimoviikkoja, joiden aikana asiakkaat pääsevät maistelemaan harvinaisempienkin kotimaisten pienpanimoiden tuotteita.