MAINOS
Maailmanmaineikas viiniosaaja ja Master of Wine Heidi Mäkinen on valittu Suomen Sommelierit ry:n uudeksi puheenjohtajaksi. Mäkinen seuraa tehtävässä kuusi...
Pohjoismaat räjäyttivät sommeliertaitopankin maailmanmestaruuskisoissa ja käänsivät samalla koko maailman katseet pohjoiseen päin. Parhaimmaksi sommelieriksi 2016 valittiin Ruotsin Arvid Rosengren. Suomen...
Monet paikat pistävät sunnuntaisin brunssipöydän pystyyn, mutta Pikkubistro Kattila tarjoaakin lauantaisin brunneria, brunssin ja dinnerin pöytiin tarjoiltavaa yhdistelmää.
Uutuuslaite High Voltage on puiston hauskimmista vetkuttimista.
Mustanlahden satamassa on tänä kesänä ihan uutta vipinää. Kasvojenkohotuksen kokenut Satamaravintola Kaisla on avannut niin uudistuneen annos- kuin artistikattauksensakin. Satamaan...
Kylmää juomaa kannella tapastellen tai risteily maisemia fiilistellen ja pitemmästi ruokaillen. Gastrolaivan ruoka on kikkailematon oodi paikallisille raaka-aineille, jotka saapuvat Gastrolaivan kapyysiin lähituottajilta, Kauppahallista ja toreilta. Meininki, se on Mansesta.
Masuunissa kokataan Original Sokos Hotel Ilveksen 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi koko vuoden ajan erikoismenuja, joille on valittu hotellin vanhojen ruokalistojen helmiä...
Se on ainoa laatuaan Suomessa ja todennäköisesti koko Pohjoismaissa. Se tarjoaa huippulaadukkaita viinejä, joita ei Alkon hyllyltä tai muista ravintoloista löydy. Laukontorin alsacelaisravintola Wistub Alsace täyttää 15.12.2014 jo komeat kymmenen vuotta ja juhlii kippistellen, kilistellen ja huikeasti herkutellen.
Masuuniin metsästettiin uutta keittiöpäällikköä pitkään. Lopulta maineikkaan ravintolan keittiömestarin tahtipuikkoon tarttui uusi ja myös uutta keittiöfilosofiaa viljelevä mies. Kaikessa...
Tampereen tämän kevään tähänastinen ravintolatapaus on Hans Välimäen ja Restamaxin yhteistyön hedelmä, Masu Asian Bistro. Nimikin kertoo, että paikka on rento, jaettuun herkutteluun ja illanviettoon istahtava ravintola.
JAZZ TAMPERE HUOM! KIVI SULJETTUNA REMONTIN VUOKSI JOULUKUUSTA 2023 ALKAEN Kulttuuriravintola Kivi on rentoa ruokailua, tuopposelle tai lasilliselle poikkeamista ja monipuolista...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...