Delissä herkutellaan marraskuun viimeisellä viikolla Alban valkoisilla tryffeleillä sekä Piemonten viineillä. Ravintolapäällikkö Hanne Halonen kutsui kanssaan aikanaan italialaisessa ravintola Piemontessa työskennelleen Anette Mellinin Deliin vierailevaksi keittiömestariksi 27. ja 28.11. Viintasting-teemana ovat viinit tryffelien sydänmailta Piemontesta.
Tryffeli-viikkoa vietetään 27.-30.11.2019 ja tarjolla kolmen ruokalajin menu, joka koostuu Pohjois-Italian hurmaavista klassikoista: vitello tonnato, tryffelirisotto & Alban valkoista tryffeliä sekä vanilja-pannacotta.
Tarjolla myös huikea valikoima Piemonten mielenkiintoisia ja taatusti ilolla nautittavia viinejä.
– Anette tulee tänne kokkaamaan vitello tonnatoa, tryffelirisottoa ja pannacottaa. Niiden kanssa nautitaan tietenkin alueen viinejä, nebbioloa, baroloa… Halonen luettelee tulevista makukuvioista innoissaan.
[TO 11.11.] Kaikille avoimet tastingit Deli 1909 & Wine Barissa – Valpolicella Tasting
Delin uusi ravintolapäällikkö haluaa tehdä viinin helpoksi asiaksi – ”Viiniä ei kannata jännittää”
Tapahtuma
1909 & Wine Bar: Tryffeliviikot 27.-30.11.2019
ke 27.11. – la 30.11.
Hintaluokka:
Tapahtumapaikka
Deli 1909 & Wine Bar
Puutarhakatu 11
Tampere