[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Ravintola Latvan spesiaali-illat jatkuvat torstaina 28.2. Villiporodinnerin merkeissä. Pitkän linjan keittiömestarit Markus Maulavirta ja Sallan Villiporon Matti Lempinen ottavat illan ohjat.
Lahtela pitää ”viiltävän” esityksen siitä miksi poro on parasta. Samalla Hannu leikkaa poron lihoiksi ja teillä on mahdollisuus päästä myös maistamaan vastaleikattua villiporon lihaa. Näiden makupalojen kylkeen sopivat mainiosti Latvan aperitiivit eli baari on tietysti avoinna. Seitsemän maissa siirrytään illallispöytään.
Menulle sovitettuine ruokajuomineen voi ostaa kätevästi lahjakorttikaupasta.
Tapahtumat > Ravintolat
Villiporodinner Latvassa
to 28.2.18:00
Hintaluokka: 95 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Pohjoinen Makasiinikatu 9
Helsinki
Hotellit läheisyydessä
Ravintola Latva KOHOKOHTIA
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});