UIT Kevätrevyy: Kiurusta kesään!

  170

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 19.5. Aika: 14:00
  Peacock-teatteri | Linnanmäki, Helsinki | iCal

  Uuden Iloisen Teatterin kevätrevyytä Kiurusta kesään! esitetään Linnanmäen Peacock-teatterissa. Kevättä visertävät Jean S -orkesterin tahdissa näyttämötaiteen ja viihteen huippunimet oopperatähti Johanna Rusasesta akrobaattipari Ira Oinoseen ja Jere Virtaan. Kolmen vuoden tauon jälkeen lavalle noustaan erityisen suurella innostuksella.

  UIT on esittänyt kevätrevyitään Peacock-teatterissa vuodesta 1979 asti. Kolmen vuoden pakollisen tauon jälkeen päästään tänä keväänä taas tositoimiin. Oopperalaulaja Johanna Rusanen tekee Kiurusta kesään! -tuotannossa ensiesiintymisensä revyymaailmassa. ”Olen aina ollut suuri revyiden ihailija, joten lähdin innolla mukaan, kun tilaisuus tuli. On mahtavaa saada työskennellä muiden näyttämötaiteen taiturien kanssa. Saamme sekä esitellä omaa osaamistamme että oppia toisiltamme”, Johanna Rusanen sanoo.

  ”Uudella Iloisella Teatterilla on vahva taidokkaan revyyn tekemisen traditio. Tänä keväänä yleisö saa nauttia uniikista ja erikoisesta yhdistelmästä vauhdikasta musiikillista komediaa – kutkuttavan ajankohtaisin aihein. Esimerkiksi Timo Kärkkäisen runoilema oopperapotpuri on todella herkullinen”, Rusanen jatkaa.

  Viihdettä kaivataan nyt arjen kohottajana ja hyvän mielen tuojana ehkä enemmän kuin koskaan. ”Me UIT:ssä odotammekin vilkasta revyykevättä ja -kesää. Lippujen ennakkomyynti on käynnistynyt odotetusti, mutta katsomot myydään perinteisesti täyteen hyvin lyhyellä aikajänteellä. Lippuja on saatavilla hyvin vielä kaikkiin näytöksiin”, kertoo teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen.

  ”Ilotteleva revyy on helppo valinta myös yritystilaisuuksiin, sillä kepeytensä vuoksi sen äärellä viihtyvät kaikki. Näytökseen yhteyteen kannattaa kysyä myös keväisiä tarjoiluja, jotka Peacock-teatterin ryhmäasiakkaille järjestää tilauksesta Soupster Catering”, Kärkkäinen vinkkaa.

  Kiurusta kesään! on riemukas ylistys keväälle ja uusille aluille. Revyyssä lavalle nousevat Johanna Rusanen, Minna Koskela, Jukka Rasila sekä näyttämötaiteiden monipuolisuusihmeet Jutta Järvinen, Johanna Kokko, Petri Bäckström, Lauri Ketonen ja Petrus Kähkönen. Esityksen kruunaa akrobaattisen tanssiparin Ira Oinosen ja Jere Virran notkea taiturointi. Hyvän mielen esityksessä ei ilon tunteita säästellä.

  Kevätrevyyn on ohjannut Tiina Brännare, koreografiasta vastaa alan guru Jouni Prittinen ja svengistä Jean S -orkesteri. Kapellimestarina toimii Robert Löflund.

  Revyytä esitetään 3.5.-11.6. yhteensä 40 kertaa.


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  UIT Kevätrevyy: Kiurusta kesään!
  to 19.5.
  14:00
  Hintaluokka: Peruslippu 69€ Lippu.fi

  Tapahtumapaikka


  Peacock-teatteri


  Legendaarisessa vaudeville-teatterissa eli Linnanmäen Peacockissa on tarjoiltu vavahduttavaa ja hulvatonta viihdettä vuodesta 1950.

  Peacock-teatteri KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  TEATTERIT TAMPERE | TEATTERIT HELSINKI | TEATTERIT OULU | TEATTERIT HÄMEENLINNA
  Suomen teatterikaupungit ja niiden teatteriesitykset