Ufo Mustosen laulukerho: Jiri Nikkinen

  to 13.6.
  19:00
  Finlandia-talo | Mannerheimintie 13e, Helsinki | iCal

  Ufo Mustosen laulukerho kutsuu aina vieraakseen tunnettuja suomalaisia artisteja. Keikat pidetään tunnelmallisina klubikeikkoina Finlandia-talon Café Verandassa. Tällä kertaa Ufon vieraana on muusikko ja lauluntekijä Jiri Nikkinen.

  Hänet tunnetaan Cliftersin laulajana ja kitaristina. Yhtyeen jäätyä tauolle Nikkinen oli perustamassa lyhytaikaiseksi osoittautunutta Revolver-yhtyettä, jolta julkaistiin levyt Revolver (1994) ja Materiaa (1995). Hän teki myös omiasoololevyjä, kuten Läpinäkyvää, Sähköä ja viimeisimpänä Viides ilmansuunta. Hän on myös luonut soolouraa ja sanoittanut lauluja muille. Vuodesta 2010 asti Jiri on keikkaillut aktiivisesti yhtyeensä ”Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band” kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.


  Tapahtuma


  Ufo Mustosen laulukerho: Jiri Nikkinen
  Päivä: to 13.6.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Finlandia-talo
  Finlandia-talo
  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Mannerheimintie 13e
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on Helsingin monipuolisin tapahtumien sekä kongressien keskus, ja on itsessään nähtävyys. Finlandia-talo sai Pohjoismaiden ensimmäisenä kongressi- ja tapahtumatalona kansainvälisesti arvostetun neljän tähden Recognised for Excellence –tunnustuksen.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan