Puuluup (EE) ja Okra Playground

  352

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ti 28.2. Aika: 19:00
  Korjaamo | Töölönkatu 51, Helsinki | iCal

  Kalevalan päivänä Korjaamon Vintillä vietetään itämerensuomalaista spesiaalia Puuluupin (EE) neozombiepostfolkin ja Okra Playgroundin elektrorunolaulun tahtiin.

  Surrealistinen jouhikkovallankumous PUULUUP taikoo ikivanhan instrumentin värähtelyt tehosteiden ja luupperien läpi. Puuluup laulaa tuuliturbiineista, puolalaisten TV-sarjojen sankareista, vormsilaisista rasvakakuista ja siitä epämiellyttävästä tunteesta, että naapurin koira saattaa puraista roskia viedessäsi – ja tietenkin hiihdosta. Viime vuosina 2021-22 Puuluup on noussut suureen kansainväliseen suosioon ja kiertää aktiivisesti muun muassa USA:ssa, Kanadassa, Japanissa, Taiwanissa ja Keski-Euroopassa.

  OKRA PLAYGROUND yhdistää traditionaaliset instrumentit moderneihin äänimaisemiin, vahvoihin lauluharmonioihin ja isoon soundiin. Kolmen naislaulajan äänet, hypnoottiset rytmit ja musiikin mystinen energia ovat lumonneet kriitikoita ja yleisöjä mantereelta toiselle.


  Tapahtumat > Jazz


  Puuluup (EE) ja Okra Playground
  ti 28.2.
  19:00
  Hintaluokka: 27,50€
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Korjaamo


  KEIKAT RAVINTOLA SOITA: +358 405 040 942

  Korjaamon keikat, Helsinki

  Korjaamo on yksi Helsingin aktiivisimmista keikkapaikoista. Talosta löytyy neljä uniikkia keikkavenueta – Vaunusali, Kulmasali, Vintti ja Kino – joissa on tehtailtu kulttuuritapahtumia jo vuodesta 2004 alkaen.

  Korjaamon ravintola

  Ravintola Korjaamo Baar & KeittiöKeikkojen yhteydessä voi kipaista Korjaamon sisäpihalla ja talvikaudella haukata raikasta ilmaa ja kesäkaudella nautiskella mukavasta kesäterassista, joka kuuluu Korjaamon Baari & Keittiö -ravintolaan.

  PÖYTÄVARAUS: Quandoo.fi

  NÄYTÄ+

   

  TIESITKÖ? Kulttuuritehdas Korjaamosta löytyy useita tapahtumatiloja, joissa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia ja juhlia. Lue lisää: Venuu.fi

  Korjaamon keikat

  Liila Jokelin
   pe 28.4. 18:00

  Liila Jokelin

  Helsinki Korjaamo
  Liila Jokelin on laulaja-lauluntekijä, joka rakastaa vahvaa tarinaa. Hänen tuotannossaan rosoiseen...
  MAINOS ALKAA  NÄYTÄ+
  LÖYDÄT KAIKKI KORJAAMON KEIKAT KOTISIVUILTA KOHDASTA OHJELMA
  VINKKEJÄ TAPAHTUMIIN MYÖS KORJAAMON FB-SIVUILTA

  KORJAAMO ARTIKKELEISSA

  [PE 31.3.] Korjaamon keikat: Malady & Worldservice Project (UK), Benjamin, Tre-Funk III, Kosmiset Liskot

  Korjaamon keikat, Helsinki Korjaamo on yksi Helsingin aktiivisimmista keikkapaikoista Helsingissä. Talosta löytyy neljä uniikkia livetilaa. Vaunusalissa, Kulmasalissa, Vintissä ja Kinossa on tehtailtu kulttuuritapahtumia jo vuodesta...

  Synttärit tai vaikkapa pikkujoulut Korjaamossa

  TOIMITUKSEN VINKK! Korjaamossa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia alkuillasta ennen tapahtumia, jolloin juhlien järjestäjä voi kätevästi hyödyntää tapahtumapaikan monipuolista ohjelmistoa.
  Lue lisää: Venuu.fi

  Korjaamo KOHOKOHTIA

  pe 28.4.18:00 Liila JokelinKorjaamo  Lisää samanlaisia tapahtumia
  JAZZ TAMPERE | JAZZ HELSINKI
  Jazz-, blues-, roots- ja etnomusiikkitapahtumien kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.