Music onboard: Atomirotta

  pe 26.4.
  19:30
  m/s Finlandia, Länsiterminaali | Tyynenmerenkatu 8, Helsinki | iCal

  Atomirotta on valloittanut persoonallisella soundillaan tiensä ison yleisön sydämiin. Bändi on julkaissut 2014 pidetyn ensimmäisen keikkansa jälkeen kolme albumia, ja kolmannen levyn jälkeen yhtye myi Tavastian kolmena iltana loppuun.

  Atomirotan muodostava kitaristilegenda Rane Raitsikka, tuottaja J. Pajulaakso ja rap-yhtye Notkean Rotan Mikko Sarjanen, jotka kaikki omaavat värikkään taustan musiikin parista. Monipuoliset taustat näkyvät kolmikon musiikissa, jossa räppi ja rock kohtaavat toisensa mutkattomasti mukaansa temmaten.

  Laadukkaasta artistitarjonnastaan tunnettu m/s Finlandia on ollut jo vuosia Suomen suurin keikkapaikka. Huipputason kotimainen viihdemusiikki ovat Eckerö Linen toiminnan kulmakiviä.  Tänäkin vuonna lavalle nousee värikäs valikoima huippuartisteja.


  Tapahtuma


  Music onboard: Atomirotta
  Päivä: pe 26.4.
  Aika: 19:30
  Hintaluokka: alk. 10 Eckeroline.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  m/s Finlandia, Länsiterminaali
  m/s Finlandia, Länsiterminaali
  Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Toimituksen vinkki! Kolme tapaa keikalle: päiväristeily Tallinnaan, miniristeily Tallinnaan tai reittimatkalla Helsinkiin iltalaivalla.

  Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoima kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Laivayhtiö myöntää ainoana bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksistakin.

  Vuonna 2019 Eckerö Line on liikennöinyt Helsinki–Tallinna-välillä jo 25 vuotta. Neljännesvuosisadan aikana laivan matkustajamäärät ovat kasvaneet noin 70 000 matkustajasta reiluun 1,8 miljoonaan matkustajaan.

  VARAA MATKA

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan