[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.
Melkein kolmekymmentä vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.
Jo 25 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi!
MENU
Peruskastikkeet ja niiden varioiminen. Klassikot.
Kurssilla valmistamme vaaleita ja tummia, lämpimiä ja kylmiä kastikkeita, jälkiruokakastikkeen sekä niihin sopivat ruoat.
Tapahtumat > Elämykset & huvit
Kastikekokkauskurssi – Jo 28 vuotta Kulinaarisen Instituutin suosituin kurssi
la 12.2.Hintaluokka: 200
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki
Hotellit läheisyydessä
Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});