Kokkikurssi: Kalakokkauskurssi

[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

la 16.3.
Helsingin Kulinaarinen Instituutti | Uudenmaankatu 7 B, Helsinki | iCal

Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.

Yli 20 vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.

Suosittu! Nämä kurssipaikat menevät nopeasti.

MENU

Kaloja kaukaa ja läheltä

Kulinaarisen Instituutin suosituimpia kursseja.

Opi kalojen käsittely ammattilaisten  johdolla.

Jo yli 25 vuotta rentoa yksityistä kokkikoulua – Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä!


Tapahtumat > Elämykset & huvit


Kokkikurssi: Kalakokkauskurssi
la 16.3.
Hintaluokka: 200
Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka

Helsingin Kulinaarinen Instituutti
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki

Hotellit läheisyydessä

Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


  • TULEVAT TAPAHTUMAT

  • No events with this tag


  • Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit




    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});