[TAPAHTUMA MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
Helsingin Kulinaarisessa Instituutissa ei jäykistellä. Kokkikoulut aloitellaan lasilla kuohuvaa ja päätetään itse valmistettuun illalliseen.
Yli 20 vuotta toiminut kokkikoulu sai alkunsa kun kaksi maineikasta kokkia, Gero Hottinger ja Eero Mäkelä, toinen Savoyssa, toinen Palacessa. Yhdessä he päättävät perustaa ravintolan, jonka yhteydessä on myös kokkikoulu. Nykyisin kokkikoulu toimii Geron tyttären Katja Rastaan ja Arto Rastaan ohjaksissa.
Molekyylikokkaus on kaikkien intohimoisten ruuanlaittajien huulilla juuri nyt.
Arto Rastaan ja kemisti Anu Hopian johdolla vedettävä molekyylikokkauskurssi kurkistaa ruuanvalmistuksen saloihin hieman pintaa syvemmältä. Kurssilla tutustutaan kaikkiin molekyylikokkauksen perustekniikoihin ja vielä niin, että ne on helposti tehtävissä myös kotioloissa.
Tapahtumat > Elämykset & huvit
Kokkikurssi: Molekyylikokkauskurssi
la 23.3.Hintaluokka: 220 € ja lahjakortilla + 20 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Uudenmaankatu 7 B
Helsinki
Hotellit läheisyydessä
Helsingin Kulinaarinen Instituutti KOHOKOHTIA
TULEVAT TAPAHTUMAT
Matkailutapahtumat, elämykset ja huvit
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});