JVG Areenakiertue

  JVG Keikat Helsinki
  la 25.4.
  00:00
  Hartwall Arena | Areenankuja 1, Helsinki | iCal

  Suomen ylivertaisesti suosituin yhtye JVG valloittaa maamme areenat keväällä ja kiertue huipentuu Hartwall Arenalle lauantaina 25.4.

  – Ollaan vajaan 10 vuoden aikana kierretty Suomen klubit ja festarit läpi useaan otteeseen sekä vedetty kolme omaa konserttia täydelle Hartwall Arenalle. Nyt pistetään vähän isompaa vaihdetta silmään. Tulevan kevään kiertue on ylivoimaisesti isoin ja näyttävin, mutta samalla myös haastavin rundimme tähän mennessä, valottavat JVG:n Jare ja VilleGalle tulevan kiertueen taustaa.

  Loppuunmyydyillä keikkasaleilla ja festivaalien päälavoilla kautta Suomen yleisömassat villitsevä JVG on juurruttanut paikkansa maamme ykkösnimien joukossa. Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään kuten “Ikuinen vappu”, “Tarkenee” ja “Hehkuu” hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Useaan kertaan Emma-palkitun JVG:n tuorein, kesäkuussa ilmestynyt albumi “RATA/RAITTI” on tähän mennessä myynyt tuplaplatinaa.


  Tapahtuma


  JVG Areenakiertue
  Päivä: la 25.4.
  Aika: 00:00
  Hintaluokka: 39 Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Hartwall Arena
  Hartwall Arena
  Areenankuja 1
  Helsinki

  Areenankuja 1
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Hartwall Arena Lippuja

  KOHOKOHTIA

  la 6.6.19:00 Ehrlich Brothers - Dream & FlyHartwall Arena
  la 27.6.19:00 KISSHartwall Arena