John Scofield (USA)

  John Scofield - Jazzkeikat Helsingissä 2020
  ma 27.1.
  19:00
  Koko Jazz | Hämeentie 3, Helsinki | iCal

  Koko Jazz Clubilla maanantaina 27.1. esiintyvä John Scofield (USA) on maailman seuratuimpia jazzkitaristeja. Hänen uransa lähti valtavaan nousukiitoon Miles Davisin yhtyeen jäsenenä.

  Kitaransoittoni on keskittynyt aina interaktiiviseen yhtyetyöskentelyyn. Mainittakoon erikseen, että yksin soittaminen on erityisen haastavaa. Itse asiassa, olen soittanut läpi urani itsekseni kitaraa hotellihuoneissa valmistautuessani esintymään. Nyt haluan tehdä sitä myös julkisesti ja tutkia asiaa kaikilta mahdollisilta kannoilta. Lähestyn musiikkia näissä konserteissa käyttäen suosikkisävellyksiä, oli tyylisuunta sitten jazz, country tai rock. Saatan myös käyttää Looper-pedaalia, jos hauan improvisoida oman soittoni päälle. Nähdään konsertissa! – John Scofield


  Tapahtuma


  John Scofield (USA)
  Päivä: ma 27.1.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 48 e

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Koko Jazz
  Koko Jazz
  Hämeentie 3
  Helsinki

  Hämeentie 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Jazzmuusikoiden Helsingin Kallioon perustama Koko Jazz Club tarjoaa kaupungin parasta jazzia yli sata kertaa vuodessa Helsingissä ja Iisalmessa.

  Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistynyt jazzklubista on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö.

  Samoissa tiloissa toimiva KokoTeatteri on vapaa ammattiteatteri, jonka ohjelmisto koostuu uusista kotimaisista näytelmistä ja kiinnostavien ulkomaisten näytelmien Suomen kantaesityksistä.

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan