We Jazz x Eckerö Line: Timo Lassy & Teppo Mäkynen

  la 8.6.
  16:00
  m/s Finlandia, Länsiterminaali | Tyynenmerenkatu 8, Helsinki | iCal

  Suomalaisen jazzin tähtiin kuuluvat Emma-palkittu saksofonisti Timo Lassy ja rumpali Teppo Mäkynen. Heidän uusi kokoonpanonsa on räjähdysaltis jazzduo, jonka debyyttialbumi julkaistaan alkukesästä.

  Joka kuukauden toinen lauantai laivalla nautiskellaan We Jazz X Eckerö Line -minikonserteista. Ne sisältävät huolella valittuja maistiaisia esiintyvän artistin saman illan Tallinnan klubikeikan ohjelmasta. Luvassa on musiikkia läpi jazzin kirjon.

  Todellinen jazz-nautiskelija lähtee yön yli kestävälle jazz-risteilylle Tallinnaan. Siihen on koottu laivamatkojen lisäksi laivakonsertti tervetulojuomineen, klubikeikka Sveta Barissa Telliskivessä sekä majoitus 2 hengen huoneessa Hestia Hotel Europassa Tallinnassa.

  Tapahtumia Helsingissä

  Tapahtuma


  We Jazz x Eckerö Line: Timo Lassy & Teppo Mäkynen
  Päivä: la 8.6.
  Aika: 16:00
  Hintaluokka: alk. 10 Eckeroline.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  m/s Finlandia, Länsiterminaali
  m/s Finlandia, Länsiterminaali
  Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Tyynenmerenkatu 8
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kamppi


  Toimituksen vinkki! Kolme tapaa keikalle: päiväristeily Tallinnaan, miniristeily Tallinnaan tai reittimatkalla Helsinkiin iltalaivalla.

  Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoima kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin. Laivayhtiö myöntää ainoana bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksistakin.

  Vuonna 2019 Eckerö Line on liikennöinyt Helsinki–Tallinna-välillä jo 25 vuotta. Neljännesvuosisadan aikana laivan matkustajamäärät ovat kasvaneet noin 70 000 matkustajasta reiluun 1,8 miljoonaan matkustajaan.

  VARAA MATKA

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan