Hiljaiset sillat

[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Hiljaiset sillat
la 12.3. 19:00
Point Bar & Restaurant | Iso Roobertinkatu 10, Helsinki | iCal

Helsingin Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä esitettävä Hiljaiset sillat -näytelmä muistuttaa, että jokaisella on tarina, monella on salaisuuksia ja kaikilla meillä on haaveita.

Yksinäinen maailmanmatkaaja, valokuvaaja Robert Kincaid saapuu Madisonin piirikuntaan Iowaan kuvaamaan puusiltoja. Hän kohtaa maatilan emäntä Francesca Johnsonin, osaansa hiljaa tyytyneen naisen.

Francescan ja Robertin välille syttyy elämää suurempi rakkaus, jonka he elävät läpi neljän päivän aikana. Noiden neljän päivän jälkeen molempien elämä on peruuttamattomasti toisin.

Näytelmän keskiössä on Francesca: 67-vuotias äiti, jolla on salaisuus. Järisyttävä rakkaustarina yli kaksikymmentä vuotta sitten herätti hänet eloon, mutta Francesca valitsi perheen ja arjen, kätki muiston elämää suuremmasta rakkaudesta sisälleen.

Teos on ollut pieni suuri teos maailmalla: pieni kustantamo julkaisi sen ilman suuria odotuksia, mutta se saavutti yllättäen valtavan suosion, ja kaikki painokset myytiin loppuun. Elokuvan myötä suosio räjähti maailmanlaajuiseksi, ja romaanin tapahtumapaikoille tehtiin pyhiinvaellusmatkoja. Pienellä näyttämöllä nähdään uusi näytelmäsovitus Robert James Wallerin menestysromaanin (1992) pohjalta.

 Ensi-ilta 29.1.2022

 


Tapahtuma


Hiljaiset sillat [TAPAHTUMA MENNYT]
Päivä: la 12.3.
Aika: 19:00
Hintaluokka: Peruslippu 39 €
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Point Bar & Restaurant
Iso Roobertinkatu 10
Helsinki

Iso Roobertinkatu 10
Helsinki

Hotellit läheisyydessä


Point Bar & Restaurant KOHOKOHTIA

Teatteri ja tanssi

  • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan
  • Teatteritapahtumat: tanssitaide ja teatteriohjelmisto


    RSS