Elsi Sloan: Pakko muuttua

  312

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 24.2. Aika: 20:00
  G Livelab Helsinki | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Elsi Sloan on 22-vuotias monipuolinen queer-taiteilija, joka tunnetaan etenkin pääosastaan Aino Sunin Sydänpeto-elokuvasta.

  Näyttelijäntöidensä lisäksi Sloan on esittänyt omaa musiikkiaan jo vuosien ajan. Hänen debyttialbuminsa Pakko muuttua julkaistaan 24.2. ja sen ilmestymistä juhlistetaan G Livelabissa. Yllätyksiä täynnä olevan illan aikana lavalla nähdään levyn tekijöitä sekä hahmoja albumilta.

  Pakko muuttua -albumi purkaa tekijyyttä ja tutkii muotoa. Levyn kappaleet ovat Sloanin kirjoittamia, mutta hän kertoo halunneensa tutkia, millaisia omia maailmoja niistä voi tulla, kun ne annetaan toisille tekijöille, ystäville. Niinpä levyltä löytyy ainakin folkia, räppiä, spoken wordia, garagerockia ja taidepoppia. Ja kaksi kirjettä.


  Tapahtumat > Keikat


  Elsi Sloan: Pakko muuttua
  pe 24.2.
  20:00
  Hintaluokka: 15
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  G Livelab Helsinki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  KEIKAT TAMPERE | KEIKAT HELSINKI
  Keikat ja klubit Suomen parhaissa keikkakaupungeissa.