Anna-Mari Karvonen: Asennot

  Anna-Mari Karvonen: Asennot
  la 21.9.
  19:00
  Q-Teatteri | Tunturikatu 16, Helsinki | iCal

  Tanssijat Elena Leave, Erno Ritola ja Miina Mustarinta työskentelevät yhdessä. He haluavat tehdä teoksen, joka on kuin rakastelua kaiken sen kanssa, mikä tarjoutuu suudeltavaksi. He haluavat tavoittaa kaikessa läsnä olevan erotiikan, liikkua puoleensavetävyyden voimasta.

  Esitys seuraa kuinka heidän taiteensa ja elämäntarinansa kasvavat yhteen. Tanssi tulee osaksi kaikkea mitä he tekevät ja kulkeutuu minne ikinä he menevät. Se on läsnä niin elinvoiman kuin vetäytymisen hetkissä ja ottaa lopulta kuolemisen muodon.
  “Meidän praktiikka koostui hyvin yksinkertaisista harjoituksista, joilla me haluttiin säilyttää kykymme olla vastaanottavia ja vaikuttua. Oli löydettävä tapa murtaa se välinpitämättömyys, mikä vaikutti vaan kasvavan siinä ajassa.”
  — Miina Mustarinta

  Asennot -esitys on fantasia siitä miten taiteessa harjoitettu läheisyys – uskallus katsoa ja tulla nähdyksi – vähitellen muuttuu elämäntavaksi, tavaksi olla maailmassa toisten kanssa.
  Asennot liikuttaa näyttämöllä hellyyden, haavoittuvuuden ja kömpelyyden kehollisia kokemuksia. Se käsittelee ihmisen uskallusta nauttia kehostaan ja tuntemattomasta siinä.

  lavalla: Elena Leeve, Minttu Mustakallio ja Eero Ritala
  dramaturgia ja ohjaus: Anna-Mari Karvonen
  esitysdramaturgia: Asta Honkamaa
  dramaturginen assistentti: Louna-Tuuli Luukka
  lavastus: Jaakko Pietiläinen
  äänisuunnittelu: Tatu Nenonen
  valosuunnittelu: Heikki Paasonen
  pukusuunnittelu: Hanne Jurmu
  koreografi: Anna Mustonen
  taiteellinen neuvonantaja: Emilia Kokko

  Q + Aito menu -paketti sisältää teatterilipun Q-teatterin Asennot-esityksen sekä Ravintola Aiton 3 ruokalajin yllätysmenun sesongin raaka-aineista. Menu tarjoillaan klo 16:30, päivästä riippuen joko ennen tai jälkeen esityksen. Menu vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavana on myös kasvisvaihtoehto. Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.


  Tapahtuma


  Anna-Mari Karvonen: Asennot
  Päivä: la 21.9.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 35

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Q-Teatteri
  Tunturikatu 16
  Helsinki

  Tunturikatu 16
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Töölö


  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan