Kauko Röyhkä & S.A. Hynninen

  Kauko Röyhkä & S.A. Hynninen
  to 15.10.
  19:00
  G Livelab | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Kauko Röyhkän ja Sami Albert Hynnisen uusi albumi Dekadenssi julkaistaan syyskuun lopussa Svart Recordsin toimesta ja tapausta juhlistetaan 15. lokakuuta G Livelab Helsingissä.

  Tulevan kokopitkän levyn materiaali perustuu Röyhkän vuosien varrella tekemiin julkaisemattomiin sanoituksiin ja sävellyksiin.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  S.A. Hynninen on ollut uransa aikana kehittämässä, yhdistelemässä ja rikkomassa eri genrejen rajoja aina Reverend Bizarren doom-metallista Tähtiportin nihilistiseen avantgarde-elektroon, mutta tällä kertaa projektin lähtökohdat sijoittuvat levyn tuottaneen Hynnisen menneisyyteen. Röyhkä kertoo: ”Sami oli kuunnellut minua nuoruudessaan Lohjalla. Varsinkin 80-90-lukujen taitteen oudot ja tylyt levyt Joko-Tai, Kaksi koiraa, Tyttöjen ystävä ja Jumalan lahja olivat tehneet häneen vaikutuksen, mutta hän tunsi varhaisemmankin tuotantoni hyvin. Halusimme tehdä levyn yhdessä.” Röyhkän ja Hynnisen mukaan Dekadenssin äänimaailma on raaka, kylmä ja minimalistinen. Livenä kaksikon seuraksi lavalle nousee jo aiemmista Röyhkän kokoonpanoistakin tunnettu basisti Mats Huldén, kitaristilegenda Puka Oinonen sekä Kaukon nykyinen luottorumpali Roberto Lanz.


  Tapahtuma


  Kauko Röyhkä & S.A. Hynninen
  Päivä: to 15.10.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 28 €

  https://www.glivelab.fi
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab
  G Livelab
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  UUTTA! Katso myös G Livelab Tampere

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Timo Lassy feat. Joyce Elaine Yuille (FI/US) - pe 4.2. - 20:00
  LISÄÄ