Itäkeskuksen uimahalli, kuva: Konsta Linkola

Helsingin uimahallit uudistuvat kovaan tahtiin. Elo-syyskuun aikana päästään jälleen nauttimaan uimisesta ja saunomisesta Helsingin laadukkaissa uimahalleissa. Ensimmäisenä avautui Itäkeskuksen uimahalli 7.8.2017.

Itäkeskuksen uimahallilla on kesän aikana kunnostettu alakerran saunat, yläkerran suihkuihin johtavat portaat ja uusittu yläkerran saunat kokonaisuudessaan. Kunto- ja voimistelusalit ovat saaneet uudet lattiat. Lisäksi Itäkeskuksessa aloittaa uutena kahvilayrittäjänä Uimastadionilta ja Töölön Kisahallilta tuttu FreshStop. Uimahallin tiloissa on 50 metrin allas, lasten allas, opetus- ja kylmävesiallas, hyppytorni, kaksi vesiliukumäkeä ja kuntosali.

Pirkkolan liikuntapuiston uimahalli avaa ovensa 14.8.2017. Jos elokuun lopulla nautitaan lämpimistä säistä, niin Pirkkolan uimahallista voi astua ulos vilvoittelemaan aurinkoterassille.

Jakomäen uimahalli ja Yrjönkadun uimahalli avautuvat 4.9.2017. Yrjönkadun kylpylämäisessä uimahallissa voi nauttia uimisen lisäksi myös erittäin monipuolisista saunoista, sillä tarjolla ovat niin puu-, sähkö-, tilaus- kuin infrapunasaunat.

Helsingin uimahallit

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/sisaliikuntapaikat/Uimahallit/