MAINOS
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
PÖYTÄVARAUS Ragu tarkoittaa pitkää haudutusta, ja teema näkyy listalla: erityisesti liharuoissa maistuvat intensiiviset ja pitkään haudutetut maut. Moderni italialainen...
Modernit illallisravintolat ovat aikaansa seuraavia ravintoloita, joita yhdistää moderni sisustus, huippuraaka-aineiden käyttö – monesti lähiruoan ja villiyrttien hyödyntäminen sekä...
Helsingin tapasbaarit kutsuvat napostelemaan seurueen kesken tai pidemmänkin kaavan kautta ruokailemaan. Huippuviinit, käsityöläissiiderit ja -oluet ovat oleellinen osa kokemusta....
Sofiankatu 4, Helsinki
Pizzeria Via Tribunali paistaa perinteistä napolilaista pizzaa, joka saattaa olla pikaruokaa, mutta jota tarjoillaan pitkän jalostus- ja hauduttelutyön tuloksena.
Helsingissä voi lounastaa lähes joka paikassa ja uusia ravintoloita ilmestyy alituiseen. Kun etsii lounasajan ruokailuun enemmän elämystä, kannattaa suunnata...